No data for None of the graph

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
ponnuchelvam
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 6:59 am

No data for None of the graph

#1 Post by ponnuchelvam » Mon Jan 13, 2020 8:43 am

Hi Team,

We have distribution setup using cacti(primary and remote poller). 1500 devices getting monitored.But all graph is showing value as -nan. Even Device up and running and snmp status is also good.

I checked log in Primary poller through GUI and find the below error frequently

2020/01/13 19:09:04 - CMDPHP SQL Backtrace: (/poller.php: 560 process_poller_output)(/lib/poller.php: 510 api_plugin_hook_function)(/lib/plugins.php: 113 api_plugin_run_plugin_hook_function)(/lib/plugins.php: 214 thold_poller_output)(/plugins/thold/includes/polling.php: 367 thold_calculate_expression)(/plugins/thold/thold_functions.php: 766 get_current_value)(/plugins/thold/thold_functions.php: 3224 rrdtool_function_fetch)(/lib/rrd.php: 780 boost_fetch_cache_check)(/lib/boost.php: 243 boost_process_poller_output)(/lib/boost.php: 681 db_fetch_assoc)(/lib/database.php: 361 db_fetch_assoc_prepared)(/lib/database.php: 402 cacti_debug_backtrace)

2020/01/13 19:09:04 - DBCALL ERROR: SQL Assoc Failed!, Error: Table 'cacti.poller_output_boost' doesn't exist

2020/01/13 19:09:04 - DBCALL ERROR: SQL Assoc Failed!, Error:1146, SQL:' (SELECT local_data_id, UNIX_TIMESTAMP(time) AS timestamp, rrd_name, output FROM poller_output_boost WHERE local_data_id = 5542 AND time < FROM_UNIXTIME(1578922744)) ORDER BY timestamp ASC, rrd_name ASC '


I did the below step before raising here as basic troubleshooting:-

1) Ran rebuild poller cache from primary cacti server through cli
2) Ran repair_database.php through cli
3) The same thing did through mysqlcheck cmd for cacti database.
4) Reboot the server.

Still we are facing the same issue. Please help to resolve the issue. 4 remote poller is connecting primary poller. 3 poller is working fine with 1 min polling . one remote stopped due to connectivity.

Thanks and Regards
Ponnuchelvam.V

ponnuchelvam
Posts: 19
Joined: Fri Sep 28, 2018 6:59 am

Re: No data for None of the graph

#2 Post by ponnuchelvam » Mon Jan 13, 2020 9:00 am

We are running Cacti 1.1.38

cigamit
Developer
Posts: 2831
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: No data for None of the graph

#3 Post by cigamit » Fri Jan 17, 2020 11:17 pm

If that table goes missing, then something is really, really wrong. We have made a change in 1.2.X to help combat this though.

https://github.com/Cacti/cacti/issues/3161

Post Reply