Cacti v1.2.1 - Initializing

Post support questions that relate to the Windows 2003/2000/XP operating systems.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
vgauthier
Posts: 5
Joined: Thu Jan 31, 2019 8:18 am

Cacti v1.2.1 - Initializing

#1 Post by vgauthier » Thu Jan 31, 2019 9:17 am

Having some issues with a first time install of Cacti. When I launch cacti, I get the Installation Wizard screen and it is stuck on "initializing" (see screenshot). Error says that JavaScript must be enabled, but as far as I can tell it already is. Hope someone can help me get past this error. Thanks in advance!

Operating System: Windows 2012 R2
Webserver: Apache 2.4 (installed with XAMPP)
Cacti: 1.2.1
MySQL: MariaDB 10.1.37 (installed with XAMPP)
PHP: 7.3.0 (installed with XAMPP)
RRDTool (Cygwin or Win32 build): 1.2.15
Net-SNMP: 5.6.1.1
Cygwin (cygwin1.dll version): 1.5.20
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (24.89 KiB) Viewed 792 times

User avatar
BSOD2600
Cacti Moderator
Posts: 12160
Joined: Sat May 08, 2004 12:44 pm
Location: USA

Re: Cacti v1.2.1 - Initializing

#2 Post by BSOD2600 » Fri Feb 01, 2019 10:57 am

Try Chrome.
Looks like IE11 has some issues with the installer pages.

vgauthier
Posts: 5
Joined: Thu Jan 31, 2019 8:18 am

Re: Cacti v1.2.1 - Initializing

#3 Post by vgauthier » Fri Feb 01, 2019 1:02 pm

This topic can be closed. I started from scratch and was able to get into Cacti.


User avatar
Osiris
Cacti Pro User
Posts: 835
Joined: Mon Jan 05, 2015 10:10 am

Re: Cacti v1.2.1 - Initializing

#5 Post by Osiris » Sun Feb 03, 2019 7:54 am

JavaScript issues in 1.2.1
Before history, there was a paradise, now dust.

larryyang2019
Posts: 2
Joined: Wed Feb 20, 2019 12:42 am

Re: Cacti v1.2.1 - Initializing

#6 Post by larryyang2019 » Wed Feb 20, 2019 1:57 am

vgauthier wrote:This topic can be closed. I started from scratch and was able to get into Cacti.
I also meet this issue, but I can't fix it, please tell me how to start from scratch, 3ks

larryyang2019
Posts: 2
Joined: Wed Feb 20, 2019 12:42 am

Re: Cacti v1.2.1 - Initializing

#7 Post by larryyang2019 » Wed Feb 20, 2019 3:49 am

After back to cacti_1.2.0, it is ok, and no such issue.

Post Reply