I don't have a graph

Post support questions that relate to the Windows 2003/2000/XP operating systems.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
PBMA
Posts: 3
Joined: Mon Nov 04, 2019 6:01 am

I don't have a graph

#1 Post by PBMA » Wed Dec 04, 2019 3:01 pm

Hi! I reinstalled cacti several times. I always have the same problem. Graphs are not generated. However, it is possible to select. See capture.
If you have any ideas... Thank you. :oops:
I would like to point out that the snmp answers.
Version Cacti 0.8.8H
Version rrdtool 1.4.5
Version Net snmp 5.6
Attachments
SRVCACTI.PNG
SRVCACTI.PNG (5.68 KiB) Viewed 158 times
Select.PNG
Select.PNG (14.52 KiB) Viewed 158 times
Graph trees.PNG
Graph trees.PNG (19.3 KiB) Viewed 158 times

netniV
Cacti Guru User
Posts: 3132
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: I don't have a graph

#2 Post by netniV » Wed Dec 11, 2019 5:26 pm

Check the permissions on the RRA folder allow for writing to it by the poller and the website user.

cigamit
Developer
Posts: 2831
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: I don't have a graph

#3 Post by cigamit » Wed Dec 11, 2019 9:53 pm

If you are re-installing multiple times, I would recommend installing an actual supported version. Version 0.8.8H is extremely old and unsupported.

Post Reply