Forum Update

Important information about Cacti developments that all users should be interested in.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
User avatar
Linegod
Developer
Posts: 1630
Joined: Thu Feb 20, 2003 10:16 am
Location: Canada
Contact:

Forum Update

#1 Post by Linegod » Sun Sep 26, 2010 4:37 pm

If you haven't noticed, the forums where updated on 26 Sep 2010.

There are still a few issues to work out, but hopefully it is functional enough to be useful.

Post any issues to this thread, and I will look at them.
--
Live fast, die young
You're sucking up my bandwidth.

J.P. Pasnak,CD
CCNA, LPIC-1
http://www.warpedsystems.sk.ca

User avatar
TheWitness
Developer
Posts: 14817
Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Location: MI, USA
Contact:

Re: Forum Update

#2 Post by TheWitness » Sun Sep 26, 2010 6:13 pm

Whoot! Give me mobile view :D
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
GitHub Repository with Supported Plugins
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


I'm still out there people. Getting excited for Cacti 1.2. I think it will be a great release.

User avatar
Linegod
Developer
Posts: 1630
Joined: Thu Feb 20, 2003 10:16 am
Location: Canada
Contact:

Re: Forum Update

#3 Post by Linegod » Sun Sep 26, 2010 7:31 pm

It will happen eventually. Weirdness first, then addons.
--
Live fast, die young
You're sucking up my bandwidth.

J.P. Pasnak,CD
CCNA, LPIC-1
http://www.warpedsystems.sk.ca

cigamit
Developer
Posts: 2787
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: Forum Update

#4 Post by cigamit » Sun Sep 26, 2010 11:18 pm

Attached is some PM wierdness. Says I have 1 new message, but my Inbox is completely empty.
Attachments
inbox_wierdness.png
inbox_wierdness.png (19.47 KiB) Viewed 12401 times

uhtred
Cacti User
Posts: 121
Joined: Fri Oct 09, 2009 8:59 am
Location: Germany

Re: Forum Update

#5 Post by uhtred » Tue Sep 28, 2010 6:16 am

either im to stupid for searching something or it doesn't work for everything.
if i search in mactrack subforum for "foundry" --> No suitable matches were found.
if i search in Scripts/Templates for "ipmitool" --> No suitable matches were found.

if i search via google, it works
do u need more time for indexing?

User avatar
TheWitness
Developer
Posts: 14817
Joined: Tue May 14, 2002 5:08 pm
Location: MI, USA
Contact:

Re: Forum Update

#6 Post by TheWitness » Tue Sep 28, 2010 6:59 am

uhtred wrote:either im to stupid for searching something or it doesn't work for everything.
if i search in mactrack subforum for "foundry" --> No suitable matches were found.
if i search in Scripts/Templates for "ipmitool" --> No suitable matches were found.

if i search via google, it works
do u need more time for indexing?
Generally, searching from the forums has never worked that good. With that said, I defer to Linegod on this one.

TheWitness
True understanding begins only when we realize how little we truly understand...

Life is an adventure, let yours begin with Cacti!

Author of MacTrack, Boost, CLog, SpikeKill, Platform RTM, DSStats, maintainer of Spine, lot's of unpublished work and most of Cacti's bugs.
_________________
Official Cacti Documentation
GitHub Repository with Supported Plugins
Central Plugin Repository
Central Templates Repository


I'm still out there people. Getting excited for Cacti 1.2. I think it will be a great release.

User avatar
Linegod
Developer
Posts: 1630
Joined: Thu Feb 20, 2003 10:16 am
Location: Canada
Contact:

Re: Forum Update

#7 Post by Linegod » Tue Sep 28, 2010 7:17 am

uhtred wrote: if i search via google, it works
do u need more time for indexing?
Yes, it needs a little more time.
--
Live fast, die young
You're sucking up my bandwidth.

J.P. Pasnak,CD
CCNA, LPIC-1
http://www.warpedsystems.sk.ca

User avatar
Linegod
Developer
Posts: 1630
Joined: Thu Feb 20, 2003 10:16 am
Location: Canada
Contact:

Re: Forum Update

#8 Post by Linegod » Tue Sep 28, 2010 8:25 pm

Linegod wrote:
uhtred wrote: if i search via google, it works
do u need more time for indexing?
Yes, it needs a little more time.
All indexing should be complete.
--
Live fast, die young
You're sucking up my bandwidth.

J.P. Pasnak,CD
CCNA, LPIC-1
http://www.warpedsystems.sk.ca

uhtred
Cacti User
Posts: 121
Joined: Fri Oct 09, 2009 8:59 am
Location: Germany

Re: Forum Update

#9 Post by uhtred » Thu Sep 30, 2010 2:35 am

seems to work fine. THX

User avatar
Hyperlord
Cacti User
Posts: 209
Joined: Tue Feb 10, 2009 3:24 am
Location: Frankfurt (a.M.), Germany
Contact:

Re: Forum Update

#10 Post by Hyperlord » Wed Oct 13, 2010 4:35 am

Very nice!

Post Reply