Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Mon Aug 21, 2017 10:43 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: fetching wrong values in Graph Template
PostPosted: Fri May 27, 2016 12:44 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 15, 2009 12:55 pm
Posts: 40
Hi there,

i'm writing a new Template,
but in Graph Template the values differ to Script output,
maybe someone can help me to find/fix the failure.

Script return value:
Code:
NewUpstreamAttenuation:150 NewUpstreamPower:511 NewDownstreamCurrRate:14104 NewDownstreamMaxRate:14168 NewUpstreamNoiseMargin:150 NewDownstreamPower:518 NewUpstreamMaxRate:1316 NewDownstreamNoiseMargin:60 NewDownstreamAttenuation:290 NewUpstreamCurrRate:923


i attached Screenshots of
- Data Input Method
- Data Template
- Graph Template



with regards
blubbersuelze :P


Attachments:
File comment: Graph Template
Graph Template.jpg
Graph Template.jpg [ 267.99 KiB | Viewed 1967 times ]
File comment: Data Template
data Template.jpg
data Template.jpg [ 253.57 KiB | Viewed 1967 times ]
File comment: Data Input
dataInput.jpg
dataInput.jpg [ 158.77 KiB | Viewed 1967 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group