Bugfix for 0.8.6b

Addons for Cacti and discussion about those addons

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
paddy
Posts: 14
Joined: Thu Jul 15, 2004 9:34 am
Location: Stockholm, Sweden

Bugfix for 0.8.6b

#1 Post by paddy » Thu Dec 16, 2004 8:07 am

Hi,
sorry if this is the wrong spot to post this but couldent find where to post patches for Cacti.. anyways..

I noticed a minor problem in, atleast my installation, of Cacti 0.8.6b where if you changed the "Graph Options" it would be saved in the DB but when you opend up the user again for futher editing it wouldent load the settings from the DB but rather use the defaults that enables everything. This has been fixed in the supplied patch. It changes the file "include/config_form.php".

This is ofcourse a unoffical patch and should be treated there after.
Attachments
user_management_graph_options_checkbox.zip
Patches "include/config_form.php" so the settings are loaded from the DB rather then just using the defaults.
(508 Bytes) Downloaded 264 times

User avatar
rony
Developer/Forum Admin
Posts: 6016
Joined: Mon Nov 17, 2003 6:35 pm
Location: Michigan, USA
Contact:

#2 Post by rony » Thu Dec 16, 2004 12:31 pm

FYI,

Check out http://www.cacti.net/download_patches.php, offical patches and one fixed just the problem you posted.

I also suggest you apply all these patches to you 0.8.6b installation. :)
[size=117][i][b]Tony Roman[/b][/i][/size]
[size=84][i]Experience is what causes a person to make new mistakes instead of old ones.[/i][/size]
[size=84][i]There are only 3 way to complete a project: Good, Fast or Cheap, pick two.[/i][/size]
[size=84][i]With age comes wisdom, what you choose to do with it determines whether or not you are wise.[/i][/size]

paddy
Posts: 14
Joined: Thu Jul 15, 2004 9:34 am
Location: Stockholm, Sweden

#3 Post by paddy » Thu Dec 16, 2004 3:15 pm

I did.. none of them fixed the issue :(

Post Reply