add_grapgs.php + multiple output fields.

Anything that you think should be in Cacti.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
Epx998
Posts: 19
Joined: Wed Oct 12, 2011 2:48 pm

add_grapgs.php + multiple output fields.

#1 Post by Epx998 » Wed Aug 15, 2012 12:23 pm

Hi Developers,

I have run into a limitation with add_graphs.php. It seems, when you run the command, you cannot do 3 things;
  • Specify the data source name
    Specify the internal data source name
    Specify a specific output field
The way we have set out data_input_methods is, we use a single script to gather the specific data we need. We just create multiple output fields to be able to tell the graph which we want. When you add a graph through the UI, you get a nice drop down to select which output field you want. We specify the custom internal ds for thta output and of course, give the ds itself a unique name. We can't do any of that from the add_graphs.php.

It would be great if we could.

Cheers

jeffvoice
Posts: 6
Joined: Mon Jul 23, 2012 1:18 pm

Re: add_grapgs.php + multiple output fields.

#2 Post by jeffvoice » Thu Aug 16, 2012 11:09 am

I second this request. Been searching long and hard for something along these lines.
Would be an excellent feature, I'll continue to try and work on a solution myself, but hopefully someone else will come along with a good one.


Good luck!

Post Reply