Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Wed Aug 23, 2017 2:36 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cacti Graphs shows MB instead of mega bits
PostPosted: Tue Oct 13, 2015 4:42 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 04, 2015 5:42 pm
Posts: 3
Hi,
I have successfully configured cacti to monitor network interface of Linux machine. But the issue is cacti shows the graph in mega bytes instead of mega bits. How to change the graph into mega bits from mega bytes.

Kindly Guide...

Also please check the IFTOP Result,Cacti Graph and cacti template :


Attachments:
temp2.png
temp2.png [ 106.69 KiB | Viewed 2183 times ]
temp1.png
temp1.png [ 109.93 KiB | Viewed 2183 times ]
graph.png
graph.png [ 96.44 KiB | Viewed 2183 times ]
iftop.png
iftop.png [ 59.04 KiB | Viewed 2183 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Graphs shows MB instead of mega bits
PostPosted: Mon Oct 19, 2015 4:42 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 04, 2015 5:42 pm
Posts: 3
Can anyone please help me....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cacti Graphs shows MB instead of mega bits
PostPosted: Mon Oct 19, 2015 11:27 pm 
Offline
Developer

Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Posts: 2610
Location: B/CS Texas
It looks like you didn't select the 64 Bit graphs from the drop down when creating the network graph.

_________________
CactiEZ CD


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group