There are images and no data

Anything that you think should be in Cacti.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
ginotp
Posts: 1
Joined: Wed Dec 18, 2019 4:38 am

There are images and no data

#1 Post by ginotp » Wed Dec 18, 2019 4:48 am

Debug log
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] WARNING: Invalid Response(s), Errors[13] Device[SW03] Thread[1] DS[SW03 - Load Average - 1 Minute, SW03 - Load Average - 15 Minute, SW03 - Load Average - 5 Minute, SW03 - Memory - Buffers, SW03 - Memory - Cache, SW03 - Memory - Free, SW03 - Memory - Total, SW03 - Processes, SW03 - CPU - Idle, SW03 - CPU - System, SW03 - CPU - User, SW03 - Interrupts, SW03 - Context Switches] Graphs[SW03 - Load Average, SW03 - Memory Usage, SW03 - Processes, SW03 - CPU Utilization, SW03 - Interrupts, SW03 - Context Switches]
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] WARNING: Invalid Response(s), Errors[13] Device[SW02] Thread[1] DS[SW02 - Load Average - 1 Minute, SW02 - Load Average - 15 Minute, SW02 - Load Average - 5 Minute, SW02 - Memory - Buffers, SW02 - Memory - Cache, SW02 - Memory - Free, SW02 - Memory - Total, SW02 - Processes, SW02 - CPU - Idle, SW02 - CPU - System, SW02 - CPU - User, SW02 - Interrupts, SW02 - Context Switches] Graphs[SW02 - Load Average, SW02 - Memory Usage, SW02 - Processes, SW02 - CPU Utilization, SW02 - Interrupts, SW02 - Context Switches]
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Combined SCSI Disk Bytes] Graphs[SW02 - Combined SCSI Disk Bytes] SERVER: /var/www/html/cacti/scripts/ss_net_snmp_disk_bytes.php ss_net_snmp_disk_bytes '10.100.6.2', output: bytesread:0 byteswritten:0
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Combined SCSI Disk I/O] Graphs[SW02 - Combined SCSI Disk I/O] SERVER: /var/www/html/cacti/scripts/ss_net_snmp_disk_io.php ss_net_snmp_disk_io '10.100.6.2', output: reads:0 writes:0
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Context Switches] Graphs[SW02 - Context Switches] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: ssSysContext, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.11.8.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Interrupts] Graphs[SW02 - Interrupts] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: ssSysInterrupts, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.11.7.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - CPU - User] Graphs[SW02 - CPU Utilization] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: ssCpuUser, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.11.9.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - CPU - System] Graphs[SW02 - CPU Utilization] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: ssCpuSystem, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.11.10.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - CPU - Idle] Graphs[SW02 - CPU Utilization] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: ssCpuIdle, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.11.11.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Processes] Graphs[SW02 - Processes] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: proc, oid: .1.3.6.1.2.1.25.1.6.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Memory - Total] Graphs[SW02 - Memory Usage] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: mem_total, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.4.5.0, output: U
2019/12/18 17:44:03 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Memory - Free] Graphs[SW02 - Memory Usage] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: mem_free, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.4.6.0, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Memory - Cache] Graphs[SW02 - Memory Usage] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: mem_cache, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.4.15.0, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Memory - Buffers] Graphs[SW02 - Memory Usage] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: mem_buffers, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.4.14.0, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Load Average - 5 Minute] Graphs[SW02 - Load Average] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: load_5min, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.10.1.3.2, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Load Average - 15 Minute] Graphs[SW02 - Load Average] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: load_15min, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.10.1.3.3, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Load Average - 1 Minute] Graphs[SW02 - Load Average] SNMP: v2: 10.100.6.2, dsname: load_1min, oid: .1.3.6.1.4.1.2021.10.1.3.1, output: U
2019/12/18 17:44:02 - POLLER: Poller[Main Poller] Device[SW02] DS[SW02 - Polling Time] Graphs[SW02 - Polling Time] SERVER: /var/www/html/cacti/scripts/ss_hstats.php ss_hstats '2' polling_time, output: 1.039736032486

NOW,There are images and no data,Only one cisco2960 switch has a managed vlan image and data.Please help me.
Attachments
SW02.png
SW02.png (204.96 KiB) Viewed 87 times
OID.png
OID.png (114.29 KiB) Viewed 87 times

cigamit
Developer
Posts: 2831
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: There are images and no data

#2 Post by cigamit » Sat Dec 21, 2019 12:37 pm

The log clearly shows that the device is giving invalid data for those graphs. So its possible your device doesn't support those graph types.

Post Reply