Mactrack newbie problem

Support questions about the MAC Track plugin

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
kdzida
Posts: 9
Joined: Sun Sep 09, 2012 11:44 am

Mactrack newbie problem

#1 Post by kdzida » Fri Apr 26, 2013 3:11 am

Hello

I am using cacti for some time now and decided to add the Mactrack plugin to it. Unfortunately I have a trouble. The Mactrack doesn't seem to work. Cacti Log states that:

MACTRACK: Poller[0] WARNING: SITE: M(cut), IP: 192.168.1.(cut), TYPE: ProCurve J9022A Switch 2810-48G, revisio, ERROR: Device Type Not Found in Device Type Table.

The same situation is with all switches I added. Non seem to work. What am I doing wrong? I'm total newbie in Mactrack. I'm running Cacti 8.8a + Mactrack 2.9-1.
Attachments
hp-type.png
And type
hp-type.png (94.22 KiB) Viewed 2406 times
HP-device.png
Typical device
HP-device.png (110.97 KiB) Viewed 2406 times
Devices2.png
Device list
Devices2.png (29.83 KiB) Viewed 2406 times
sites2.png
Site list
sites2.png (15.6 KiB) Viewed 2407 times

asterixlinux
Posts: 19
Joined: Wed Jul 13, 2011 6:41 am

Re: Mactrack newbie problem

#2 Post by asterixlinux » Wed May 15, 2013 6:15 am

Hi,
this is my configuration with HP ProCurve j9020a Switch 2510-48 with ObjectID: .1.3.6.1.4.1.11.2.3.7.11.62
Work fine with Mactrack --> Macaddress
Attachments
HP_Procurve_2510_49_j9020a .png
HP_Procurve_2510_49_j9020a .png (120.65 KiB) Viewed 2295 times

kdzida
Posts: 9
Joined: Sun Sep 09, 2012 11:44 am

Re: Mactrack newbie problem

#3 Post by kdzida » Thu May 23, 2013 12:20 am

Big thanks!!!

I copied your config to my HP switch and it works! In the meantime I managed to get all other switches on my network to work except Cisco switches (and HP till now). Well Cisco switches work but don't show any active MACs :( I will try to handle it from here. Again thanks!

Post Reply