New Install from tgz Plugins not listed

Support for the Plugin Architecture

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
heath762
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2015 4:40 pm

New Install from tgz Plugins not listed

#1 Post by heath762 » Tue Mar 03, 2015 4:45 pm

I have a fresh install of cacti on 2.6.32-504.8.1.el6.x86_64 - Cacti Version: 0.8.8c, Plugin Architecture Version: 3.1
Everything seems to work fine except for Plugins. I have copied the extracted folders to the plugin directory.
I have changed the config.php and global.php as some posts have suggested, but still doesnt work.

cigamit
Developer
Posts: 2780
Joined: Thu Apr 07, 2005 3:29 pm
Location: B/CS Texas
Contact:

Re: New Install from tgz Plugins not listed

#2 Post by cigamit » Tue Mar 03, 2015 4:50 pm

In 0.8.8c you shouldn't need to change global.php or config.php, so remove those entries.

First few steps to troubleshoot. What are the exact names of the plugin folders? And permissions are applied to them? When you extracted the folders, make sure that a setup.php is inside each of them (basically make sure its not nested inside another folder).

heath762
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2015 4:40 pm

Re: New Install from tgz Plugins not listed

#3 Post by heath762 » Tue Mar 03, 2015 5:39 pm

I will take a look and let you know.

Thanks

heath762
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2015 4:40 pm

Re: New Install from tgz Plugins not listed

#4 Post by heath762 » Tue Mar 03, 2015 5:44 pm

Wow, i changed the SELinux rebooted and everything started working...

When I go to the plugins area I can now see everything and install the plugins in the directory. However, it seems the style is not being applied to the plugin.

heath762
Posts: 4
Joined: Tue Mar 03, 2015 4:40 pm

Re: New Install from tgz Plugins not listed

#5 Post by heath762 » Tue Mar 03, 2015 6:01 pm

I reinstalled and everything is working...thanks!

Post Reply