Error HTTP500 when logged to cacti

Post support questions that relate to the Windows 2003/2000/XP operating systems.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
winman1394
Posts: 1
Joined: Tue Dec 15, 2015 9:34 pm

Error HTTP500 when logged to cacti

#1 Post by winman1394 » Tue Dec 15, 2015 9:47 pm

I have a problem and got error HTTP 500 when I logged to Cacti, Please see below for configuration information.
Cacti version : 0.8.8g (Windows Installer package by BSOD2600)
Windows OS : Win2012 R2 x64
Component versoin
-Spine 0.8.8f (x86/x64)
-IIS 8
-MySQL 5.6.27.0 (x86/x64)
-PHP 5.6.14 VC11 (x86/x64)
-Net-SNMP 5.7.0 (x86/x64)
-RRDTool 1.4.5 VC10 (x86)

I got this error when I install plugin PHPManage Network.

I need your help from anyone to fix it.

Thank you
Attachments
Cacti Error.PNG
Cacti error HTTP500
Cacti Error.PNG (43.17 KiB) Viewed 1460 times

User avatar
BSOD2600
Cacti Moderator
Posts: 12160
Joined: Sat May 08, 2004 12:44 pm
Location: USA

Re: Error HTTP500 when logged to cacti

#2 Post by BSOD2600 » Wed Dec 16, 2015 12:24 am

navigate to the \cacti\plugins\ directory and delete the PHPManage plugin. cacti should return to normal.

andre2mei
Posts: 7
Joined: Mon Nov 19, 2018 8:59 pm

Re: Error HTTP500 when logged to cacti

#3 Post by andre2mei » Wed Nov 28, 2018 3:31 am

BSOD2600 wrote:navigate to the \cacti\plugins\ directory and delete the PHPManage plugin. cacti should return to normal.
I have the same issue with you. but there is no directory called PHPManage.

Need help.
Thank you

andre2mei
Posts: 7
Joined: Mon Nov 19, 2018 8:59 pm

Re: Error HTTP500 when logged to cacti

#4 Post by andre2mei » Wed Nov 28, 2018 4:03 am

BSOD2600 wrote:navigate to the \cacti\plugins\ directory and delete the PHPManage plugin. cacti should return to normal.
Hi,
My problem is solved by deleting Manage plugin. :D

Thank you!!! :D

Post Reply