Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Thu Jun 27, 2019 6:07 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Graph color not being filled out correctly
PostPosted: Tue Dec 18, 2018 8:43 am 
Offline

Joined: Tue Dec 18, 2018 6:31 am
Posts: 3
Hi.
Does anyone know why cacti graphs aren't being filled properly as the below image? If I select show one day graph timespan it shows the graph correctlly filled out, but once I select more than 1 day, It starts to show graphs like this one. Could anyone help me, please?
Attachment:
Captura de tela de 2018-12-18 11-29-18.png
Captura de tela de 2018-12-18 11-29-18.png [ 28.24 KiB | Viewed 161 times ]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graph color not being filled out correctly
PostPosted: Wed Dec 19, 2018 6:03 am 
Offline
Cacti Guru User

Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am
Posts: 2523
Aggregation.

_________________
Official Cacti Developer

Cacti Resources:
Cacti Website (including releases)
Cacti Issues
Cacti Development Releases
Cacti Development Documentation

My resources:
How to submit Pull Requests
Development Wiki and How To's
Updated NetSNMP Memory template for Cacti 1.x
Cisco SFP template for Cacti 0.8.8


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graph color not being filled out correctly
PostPosted: Wed Dec 19, 2018 7:23 am 
Offline

Joined: Tue Dec 18, 2018 6:31 am
Posts: 3
I found the solution. I just had to edit graph interface template, changing the datasource order and graph item type and everything is working fine now.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graph color not being filled out correctly
PostPosted: Wed Dec 19, 2018 1:48 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 18, 2018 6:31 am
Posts: 3
I have one last doubt. Everytime I need to select a certain area of the graph to visualize graphs in a certain time I have to select the area twice. At the first time I select the graph area the preset goes to custom, at the second It selects the wanted area. Does anyone know why this happens?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graph color not being filled out correctly
PostPosted: Thu Dec 20, 2018 4:18 am 
Offline
Cacti Guru User

Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am
Posts: 2523
When switching to custom it should also be selecting the wanted area at the same time. Custom means that you are not using the presets so use the values provided.

You don't say what version of cacti you are running.

_________________
Official Cacti Developer

Cacti Resources:
Cacti Website (including releases)
Cacti Issues
Cacti Development Releases
Cacti Development Documentation

My resources:
How to submit Pull Requests
Development Wiki and How To's
Updated NetSNMP Memory template for Cacti 1.x
Cisco SFP template for Cacti 0.8.8


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group