Takes time to draw new graph

Templates, scripts for templates, scripts and requests for templates.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
jayarathna
Posts: 32
Joined: Mon Oct 29, 2018 1:55 am

Takes time to draw new graph

#1 Post by jayarathna » Mon Jan 07, 2019 12:03 am

Dear All,

Once i have created new graph , it take more than 4 hours to draw, why is it happening?
Cacti -Version 1.1.38


Thanks in advanced.

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2983
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: Takes time to draw new graph

#2 Post by netniV » Mon Jan 07, 2019 4:58 am

Depends on what you mean. Does your data files have data? Or is just taking that long to run the RRDTool ?

jayarathna
Posts: 32
Joined: Mon Oct 29, 2018 1:55 am

Re: Takes time to draw new graph

#3 Post by jayarathna » Wed Jan 09, 2019 5:58 am

there are data but seems, it takes time to run RRDTOOL, why is that?

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2983
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: Takes time to draw new graph

#4 Post by netniV » Wed Jan 09, 2019 4:48 pm

Likely either the speed of your disks, memory, cpu or all of the above.

Post Reply