Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Sun Jun 16, 2019 2:55 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Weathermap editor display issue
PostPosted: Tue Apr 02, 2019 12:20 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 02, 2019 11:44 am
Posts: 1
Hi, I am using the cacti weathermap plugin version 0.97a.
I am used to create new maps etc..

But, This time I encounter a new issue to me:

I created i bigger map then usual ( with lots of nodes and links ) and all working good till:

I created a node and when the editor refreshed the editor did not show the map anymore. So I removed manually the node created in the config file and it was back.
I deleted some nodes and link and I was able to create new one ( a few ) . then again the editor does not show the map ( like there is a limit ).

On the other hand, the map shows perfectly up outside the "editor".

I checked the cacti.log and nothing relevant there.

is there any limits for the editor to show the map ? ( with lots of nodes and links )..

Another example is, if i remove the background png, it does show up in the editor and as soon as i add a new link or node .. the editor does not display the map anymore..

Is there anyone that had this issue or anyone whom could help me ?

Thank you very much in advance

Best regards


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group