Cacti (home)ForumsDocumentation
Cacti: offical forums and support
It is currently Fri May 24, 2019 12:05 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: TeamSpeak - Current Players
PostPosted: Sat May 07, 2005 3:10 pm 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
This plugin shows the current number of players, who are connected on your local TeamSpeakServer.

INSTALL:

1.copy the ts.php into your scripts directory
2. import the xml file using the cacti webinterface

UPDATE:

11.05.05 - I fixed the average bug


Attachments:
teamspeak_cacti.zip [2.33 KiB]
Downloaded 2218 times


Last edited by Pinky on Wed May 11, 2005 10:14 am, edited 2 times in total.
Top
 Profile  
 
 Post subject: Picture
PostPosted: Sat May 07, 2005 3:28 pm 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
Picture:


Attachments:
graph_image.php.png
graph_image.php.png [ 21.41 KiB | Viewed 29237 times ]


Last edited by Pinky on Tue Jun 21, 2005 8:46 am, edited 1 time in total.
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 10, 2005 6:43 am 
Offline

Joined: Sun May 08, 2005 7:32 am
Posts: 10
thanks dude! works great :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 14, 2005 3:00 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 12, 2005 11:14 pm
Posts: 6
What version of cacti was this created with? I'm running 0.8.6d and it tells me the template was created with a newer version.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 17, 2005 11:49 am 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
when i try and download i get a download.php file. I dont get the zip... =(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 17, 2005 4:40 pm 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
I'm using 0.8.6d, too.

Download should work. If not, ask the administrator


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 18, 2005 12:55 am 
Offline

Joined: Sat Mar 12, 2005 11:14 pm
Posts: 6
I found my problem. I'm using Gentoo Linux. I upgraded cacti using the emerge command, but it failed to completely update cacti. Specifically it didn't change the version label in the config.php file.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:52 pm 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
Ok cleared up all TS importing issues by upgrading. Now i have a TS graph, but everything is labeled nan for any outputs. Graph is blank. Any ideas? Thanks in advance!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 3:56 am 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
post your "php $cactidir/scripts/ts.php" output


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:16 am 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
@www cacti]# /www/php/bin/php poller.php
06/20/2005 10:17:17 AM - POLLER: Poller[0] DEBUG: About to Spawn a Remote Process [CMD: /usr/bin/php, ARGS: -q /www/htdocs/cacti/cmd.php 0 1]
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] Parsed MULTI output field '1min:1.80' [map 1min->load_1min]
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] Parsed MULTI output field '5min:1.61' [map 5min->load_5min]
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] Parsed MULTI output field '10min:1.30' [map 10min->load_15min]
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_mem_buffers_3.rrd --template mem_buffers 1119280637:14208
OK u:0.00 s:0.00 r:1.02
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_mem_swap_4.rrd --template mem_swap 1119280637:2096264
OK u:0.00 s:0.00 r:1.02
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_load_1min_5.rrd --template load_1min:load_5min:load_15min 1119280637:1.80:1.61:1.30
OK u:0.00 s:0.00 r:1.03
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_users_6.rrd --template users 1119280637:1
OK u:0.00 s:0.00 r:1.03
06/20/2005 10:17:18 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_proc_7.rrd --template proc 1119280637:91
OK u:0.00 s:0.00 r:1.03
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Timeout: No Response from 127.0.0.1:161.
Waiting on 1/1 pollers.
06/20/2005 10:17:22 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_cpu_nice_8.rrd --template cpu_nice 1119280637:U
OK u:0.00 s:0.00 r:5.04
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Timeout: No Response from 127.0.0.1:161.
Waiting on 1/1 pollers.
06/20/2005 10:17:26 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_cpu_system_9.rrd --template cpu_system 1119280637:U
OK u:0.00 s:0.00 r:9.06
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Waiting on 1/1 pollers.
Timeout: No Response from 127.0.0.1:161.
06/20/2005 10:17:30 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_online_12.rrd --template online 1119280637:U
06/20/2005 10:17:30 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_hdd_free_11.rrd --template hdd_free:hdd_used 1119280637:55407452:15549676
06/20/2005 10:17:30 AM - POLLER: Poller[0] CACTI2RRD: /usr/local/rrdtool/bin/rrdtool update /www/htdocs/cacti/rra/localhost_cpu_user_10.rrd --template cpu_user 1119280637:U
OK u:0.00 s:0.00 r:13.08
OK u:0.00 s:0.00 r:13.08
06/20/2005 10:17:30 AM - SYSTEM STATS: Time: 13.1218 s, Method: cmd.php, Processes: 1, Threads: N/A, Hosts: 2, Hosts/Process: 2
OK u:0.00 s:0.00 r:13.08
06/20/2005 10:17:30 AM - EXPORT: Poller[0] Running graph export
391x153
OK u:0.01 s:0.00 r:0.07
591x218
OK u:0.03 s:0.00 r:0.14
591x218
OK u:0.05 s:0.01 r:0.19
591x218
OK u:0.06 s:0.01 r:0.24
591x218
OK u:0.08 s:0.01 r:0.30
391x153
OK u:0.09 s:0.01 r:0.33
591x231
OK u:0.11 s:0.01 r:0.42
591x231
OK u:0.13 s:0.01 r:0.50
591x231
OK u:0.15 s:0.02 r:0.55
591x231
OK u:0.17 s:0.02 r:0.57
391x153
OK u:0.18 s:0.02 r:0.58
591x192
OK u:0.19 s:0.02 r:0.59
591x192
OK u:0.21 s:0.02 r:0.61
591x192
OK u:0.22 s:0.02 r:0.63
591x192
OK u:0.24 s:0.02 r:0.64
391x153
OK u:0.25 s:0.02 r:0.65
591x205
OK u:0.26 s:0.02 r:0.67
591x205
OK u:0.28 s:0.02 r:0.69
591x205
OK u:0.30 s:0.02 r:0.71
591x205
OK u:0.31 s:0.03 r:0.72
391x153
OK u:0.32 s:0.03 r:0.73
591x192
OK u:0.34 s:0.03 r:0.76
591x192
OK u:0.35 s:0.03 r:0.78
591x192
OK u:0.37 s:0.03 r:0.81
591x192
OK u:0.38 s:0.03 r:0.85
391x153
OK u:0.39 s:0.03 r:0.87
591x192
OK u:0.41 s:0.03 r:0.90
591x192
OK u:0.42 s:0.03 r:0.94
591x192
OK u:0.44 s:0.03 r:0.96
591x192
OK u:0.46 s:0.03 r:0.98
[[email protected] cacti]#


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 1:03 pm 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
Sorry, but you've posted the wrong log. Post your "php cacti/scripts/ts.php" output.

Here's my output:

Code:
server scripts # php ts.php
1server scripts #


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 1:11 pm 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
[[email protected] scripts]# /www/php/bin/php ts.php
3[[email protected] scripts]#


Sorry about the confusion. Seems its checking that 3 users are on?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:29 am 
Offline

Joined: Sat May 07, 2005 3:00 pm
Posts: 15
Location: Germany - Munich
Sounds good ! Perhaps you've to update you Cacti.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 9:26 am 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
I was using version d. I guess ill go with version e and see what happens!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 10:18 am 
Offline
Cacti User

Joined: Thu Jun 16, 2005 5:56 pm
Posts: 52
I just upgraded to version e. More like i did a fresh install just to make sure. I still get nothing on the team speak graph.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group