Traffics in cacti graphs stopped suddenly

If you figure out how to do something interesting/cool in Cacti and want to share it with the community, please post your experience here.

Moderators: Moderators, Developers

Author
Message
netniV
Cacti Guru User
Posts: 2885
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: Traffics in cacti graphs stopped suddenly

#16 Post by netniV » Thu Jun 20, 2019 6:29 pm

Then look for cigamits DSDEBUG plugin which is a slightly older version of that tool which was integrated.

liusc
Posts: 13
Joined: Wed Oct 19, 2011 7:56 pm

Re: Traffics in cacti graphs stopped suddenly

#17 Post by liusc » Tue Jul 02, 2019 9:47 am

netniV wrote:Download the latest development version of ReportIT, that doesn't have this issue.

Where to download?thank.

User avatar
camerabob
Cacti User
Posts: 291
Joined: Fri Feb 10, 2017 2:45 pm
Location: Long Island, New York, USA
Contact:

Re: Traffics in cacti graphs stopped suddenly

#18 Post by camerabob » Tue Jul 02, 2019 9:54 am

See the Cacti 1.x templates I use at: http://www.camerabob.com/cacti

Live: Cacti 1.2.3 @ CentOS 7-6.1810.2.el7 & PHP 5.4.16-46.el7
Flowview @ 2.1
Mactrack @ 4.2
Maint @ 1.2
Monitor @ 2.3.6
Thold @ 1.2.4

Test: Cacti 1.2.6-1.el7 @ CentOS 7-7.1908.0.el7 & PHP 5.4.16-46.el7
Maint @ 1.2
Monitor @ 2.3.6
Thold @ 1.2.4

Post Reply