Outbound Data Court after 20M

Post general support questions here that do not specifically fall into the Linux or Windows categories.

Moderators: Moderators, Developers

Post Reply
Author
Message
midieguez
Posts: 1
Joined: Wed May 29, 2019 5:02 pm

Outbound Data Court after 20M

#1 Post by midieguez » Wed May 29, 2019 5:18 pm

Hi Forums,

We are need help. I have a graphic of traffic for a sub-interface in Cacti (device Cisco Router 1941 in access level - on the premises of the client). When outbound traffic pass 20M, the graphics goes -nan, but inbound is OK.

We performed some tests:
1. Created a new graphic from trunk interface (physical interface) on previo device (distribution level), this interfaces reach around 150M of traffic of outbound, but graphs is OK, no show any gap.

2. Create a new graphic from trunk interface (physical interface) in same device Cisco Router 1941 in access level - on the premises of the client, this interfaces reach around 150M of traffic of outbound, but graphs is OK, no show any gap.

3. Delete previous graph and create a new graph using the sub-interface and GAP occur.

Do you have idea if exist some limits or bug to create traffic's graphs on sub-interface? How can I fix this?

Regards,

MD

netniV
Cacti Guru User
Posts: 2804
Joined: Sun Aug 27, 2017 12:05 am

Re: Outbound Data Court after 20M

#2 Post by netniV » Fri Jun 07, 2019 3:08 pm

Check what the maximum value is allowed for the RRA by either using the Data Source Debug/Info options when you edit the data source. Alternatively, use the "rrdtool info" against the rra and look for the ds[datasource name].max to see if you exceed it

Post Reply